

Цікавую і пазнавальную экскурсію для навучэнцаў медыцынскага каледжа наладзілі сёння ў Бабруйскім філіяле ААТ «Булачна-кандытарская кампанія «Домочай» – мерапрыемства прайшло ў рамках Рэспубліканскага марафону моладзі і студэнцтва.
Намеснік дырэктара па ідэалагічнай рабоце Таццяна Ерафеева распавяла маладым людзям пра гісторыю прадпрыемства, прадукцыю, якая вырабляецца, дасягненні калектыва Бабруйскага філіяла і кампаніі «Домочай» у цэлым.
У цэхах будучыя гаспадыні паглядзелі, як замешваецца цеста, падыходзіць, як фармуюцца і выпякаюцца хлебабулачныя вырабы. «Хочацца, каб моладзь ведала цану хлебу і тое, чаму яго трэба берагчы», – заўважыла Таццяна Станіславаўна.
– Попыт на нашу прадукцыю зразумелы: хлеб вырабляем па традыцыйнай тэхналогіі – шматстадыйнай схеме прыгатавання жытнёва-пшанічных і пшанічных хлябоў: на рошчынах і заквасках, – дадала галоўны тэхнолаг Таццяна Сілкова.
Да слова сказаць, сёння Бабруйскі філіял ААТ «Булачна-кандытарская кампанія «Домочай» выпускае хлеб, хлебабулачныя і кандытарскія вырабы – усяго больш за 150 відаў прадукцыі, якая карыстаецца попытам не толькі на Бабруйшчыне, але і далёка за яе межамі.
Алена Карпенка
Фота аўтара
Читайте нас в Telegram-канале «Говорит и показывает Бобруйск».
также
-
1 сентября не за горами. Расскажем, когда в Бобруйске начнет работу школьный базар
-
Ремонтные работы на путях: 23 и 24 июля вносятся существенные изменения в графике движения поездов
-
Летний трудовой десант: как старшеклассники наводят порядок в 35-й школе
-
Первый опыт работы. В СШ №30 работает студотряд
-
Поддержать людей. Максим Гурин провел прием граждан
